Disclaimer
my.hifi bevat informatie en meningen van particuliere gebruikers. Het beheer van my.hifi is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt. In my.hifi staat informatie die door geregistreerde gebruikers is gepubliceerd. Op geen enkele manier is het beheer van HiFi.nl, noch de redactie, verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie. Ook heeft HiFi.nl geen verantwoordelijkheid voor de vormgeving van de aangemaakte sets. De gebruiker van my.hifi is altijd verantwoordelijk voor de door hem/haar toegevoegde informatie (tekst, links, foto`s).

HiFi.nl geeft dan ook geen garanties over de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van berichten en wijst elke aansprakelijkheid voor de inhoud van berichten geschreven door anderen af.

Noch op my.hifi, noch op elke gebruiker (adverteerder) van my.hifi kan, expliciete of impliciete aanspraak gemaakt worden op welke informatie dan ook welke geplaatst is binnen my.hifi. Ook zijn noch my.hifi noch elke andere gebruiker (adverteerder) verantwoordelijkheid voor de inhoud en accuraatheid van de informatie en de beweringen of juist het weglaten daarvan van de informatie welke geplaatst is binnen my.hifi.

Noch my.hifi, noch elke gebruiker hiervan (adverteerder) kan aansprakelijk gesteld worden door een partij of elke andere derde voor claims of verlies van welke aard dan ook, inclusief, maar niet beperkt tot, verloren winst, strafrechterlijke of hieruitvoortvloeiende schade.


 
Statistieken
We hebben 30066 geregistreerde leden. 2 nieuwe leden de afgelopen 24 uur. De meest bekeken set: Nico (260384).

Meest bekeken

Mail naar een vriend(in)

Sets besproken door de HiFi.nl

Hoogst gewaardeerd

Duurste
mooiste set van nederland € 339.095
Philip HERMANS € 250.000
Nothing comes close to vinyl ! € 219.903
John Picoso € 200.000
Katrien Lammens € 147.000
Audia € 140.000
Midcall € 130.000
verhuisbericht € 120.000
Nico € 118.000
Jack € 115.500
complete lijst