Setpagina van: Kees van Katwijk


Mijn HiFi-systeem
Ik heb veel verschillende componenten in huis gehad in allerlei prijsklassen. Mijn huidige set klinkt lekker, maar ik heb niet de illusie dat het hier bij blijft. Het is immers een hobby. de laatste jaren veel geëxperimenteerd met interlinks en stroomkabels, maar ik moet constateren dat hier een hoop onzin over geschreven wordt. Heb zelfs een aparte audiogroep in de meterkast laten aanleggen, maar dat maakt uiteraard niet uit,. Ook stroomkabels heb ik in allerlei prijsklassen gehad (10 euro tot 2000 euro per stuk) maar beste mensen, dit maakt geen….. uit in geluid. Laat U hier niet foppen. Met interlinks bemerk ik wel een verschil, maar zeker geen verschil wat de vele duizenden euro`s prijsverschil rechtvaardigt. Realiseer u dat de mensen die hier hoogdravende recensies over schrijven vaak niet geheel onafhankelijk zijn. Of dat ze niet willen toegeven dat hun kabels van 5000 euro eigenlijk maar een fractie beter klinken dan de set van 300 euro. Zo werkt het nou eenmaal. Ook stroomfilters actief of passief dragen niet bij aan de kwaliteit van uw geluid. De stroom in NL is immers zo schoon dat filtering niet nodig is. Ik heb meerdere filters gehad (vatbaar als ik ben voor allerlei experts die wat roepen) maar in een blinde vergelijking (mijn vrouw verwisselde de filters) hoorde ik GEEN verschil.
Ik heb nu een chinese buizenset, (PSVANE) voor en eind met zelfbouw open baffles met passieve cross-over. Dit filter is voor verbetering vatbaar, ik kijk uit naar actieve filtering en aparte aansturing van het laag.
Deze mono eind versterkers leveren 50 Watt in klasse A per kanaal. De voorversterker is werkelijk geweldig met een aparte voeding. Bekabeling (veel te duur) van John van Gent (Magic Link Ultra koper) evenals de stroomkabels.
Platenspeler van Accoustic Solid, met clearaudio 24 K accurate element.
Streamen met NAD master apparatuur

clearaudio 24 K accurate

Componenten
Produkt Merk Typenummer
Element Clearaudio 24 K accurate
Interlink John van Gent ML ultra

Mijn HiFi Geschiedenis
ruim 40 jaar van alles gewisseld. Sets in huis gehad van 500 tot 100.000 euro. Nog lang niet uit gewisseld!

Algemene vragen
Omschrijf het geluid van uw systeem.
de open baffles hebben geen storend kastgeluid. De fullrangers zijn snel en zeer open qua geluid. Het laag direct en zonder resonanties. Geweldige soundstage

Waar liggen bij u de verbeterpunten?
het laag zou beter actief aangestuurd kunnen worden met aparte versterking

Wat zijn uw toekomstige plannen met betrekking tot uw set?
vervangen van de woofers

Omschrijf uw luisterruimte (aankleding, inhoud, meubilair, akoestiek etc.)
40 m2, houten vloer, L vormig

Kunt u aangeven hoeveel beeld- en geluidsdragers u heeft en in welke genres dit verdeeld is?
LP`s, mn jazz (jaren 60 en 70)

jazz, rock


Hoe vaak luistert u naar muziek?
10m uur per week

Hoe vaak kijkt u film?
zelden


Hobbies

Kees van Katwijk


Leeftijd 53 jaar
Set Stereo
Nieuwprijs � 35.000
Door mij betaald � 15.000

Deze set is online gezet op
29-november-2015 . Ondertussen is deze pagina 832 maal bekeken. Vandaag is de pagina 1 keer bezocht. Deze set is voor het laatst bijgewerkt op: 22-december-2016


De set van deze gebruiker kan niet meer worden gevonden.Mail
Muziekvoorkeur
  • nog 
  • niet 
  • ingevuld

Filmvoorkeur
  • nog 
  • niet 
  • ingevuld

Links vrienden
  • nog niet ingevuld

Bladeren tussen sets