Setpagina van: Closest to vinyl, ever


Mijn HiFi-systeem
AMR AM-77.1 Reference Class Dual-Mono Amplifier
AMR CD-77.1 Reference Class Compact Disk Processor
Apple iPad4 16GB
Apple iPhone 4
Apple iPod 32GB (slaapkamer)
Apple Time Capsule 1TB
B&W XT4 Luidsprekers (originele versie)
Beyerdynamic DT 880/2005
Harmonix RF-909X spike base-x
Jabra HALO2
Lenovo A720 ideacentre
Panasonic TX-P42VT30 (woonkamer)
Sony KDL32W656 (slaapkamer)
Philips Prestigo SRT9320
Pioneer BDP-51FD
Playstation 3
Playstation 4
Primare R20 MM/MC Phone versterker
Pro-Ject RPM 5 Ortofon Super OM30 mm element
PureAV Power Console PF40
Sonos ZonePlayer 90
Sony CMT-LX30IR (slaapkamer)
Sony NSZ-GS7 Google TV

Overzicht: update 6 spetember 2011

AM-77.1 Single Ended Triode Magic

CD-77.1 Closest to vinyl, ever

B&W XT4

Panasonic TX-P42VT30

Componenten
Produkt Merk Typenummer
(SA)CD-speler AMR Audio CD 77.1
Buizenversterker AMR Audio AM 77.1
Luidsprekerkabel Audionova Quasarus Active LS MKII
Luidspreker voor B&W Range XT4
Hoofdtelefoon Beyerdynamic T 880/2005
De-magnitiseer disc Densen Referene
Demper/kegel/cones/spike Harmonic Technology RF-909X spike base-x
Overige accessoires Kemp Elektroniks Cylindric Fuse Cartridge
Interlink Kimber Kable PK 10 Gold
Interlink Kimber Kable TAK-AG Phonokabel
Geluidsdempers en isolatoren M.Acoustics M5
Overige accessoires Modificatie Enacom Gold Edition
Overige accessoires Modificatie Sieveking Sound Cinchcaps
Overige accessoires Modificatie HiFi-Tuning Ultimate Silver-Ceramic Fuse 10 Amper
Overige accessoires Modificatie HiFi-Tuning Ultimate Silver-Ceramic Fuse 4 Amper
Beeldkabel Monster 2x M1000
Interlink Oehlbach 2x XXL Series 1 / Cinch Cool Gold
Element Ortofon Super OM30
Plasma-Scherm Panasonic TX-P42VT30
Afstandsbediening Philips SRT9320
Blu-Ray speler Pioneer BDP-51FD
Phono versterker Primare R20
Complete platenspeler Pro-Ject HiFi RPM 5
Netfilter PureAV PF40
Overige kabels Siltech 3x SPX-30 Classic Mk2 G5
Muziekserver Sonos ZonePlayer 90
Surround processor Sony Sony MDR-DS6500
LED-Tv Sony KDL32W656 (slaapkamer)
Overige bronmaterialen Sony Playstaion 3
Meubels Spectral Audio CL 1552
Puck Tonar 4611
Naalddrukweger van den Hul Digital Stylus Pressure Tool

Luisterkamer

Mijn HiFi Geschiedenis
2009: Nou na een lange weg zoeken, ben ik nu over op een AMR AM-77.1 single ended dual-mono amplifier, AMR CD-77.1 (Closest to vinyl, ever). Voor de rest een Primare R20 MM/MC Phone versterker, Pro-Ject RPM 5 Ortofon Super OM30 mm element, B&W XT4 Luidsprekers, Beyerdynamic DT 880/2005, Apple TV muziek backup systeem.

2008: Na een jaar de Primare PRE30, A31.2 en CD31 op naar het ultieme in de High End lader, Mark Levinson Integrated Amplifier no.383. AMR CD-77 Reference CD-speler, prima combinatie met de ML. Voor de rest een Primare R20 MM/MC Phone versterker, Pro-Ject RPM 5 Ortofon Super OM30 mm element, B&W XT4 Luidsprekers, Beyerdynamic DT 880/2005, Apple TV muziek backup systeem.

2007: een stapje hoger een in de lader van de High End audio systemen. Primare PRE30 gebalanceerd voorversterker, Primare A31.2 gebalanceerd Eindversterkers, Primare CD31 gebalanceerd CD speler, Primare R20 MM/MC Phone versterker, Primare C32 Remote control, Pro-Ject RPM 5 Ortofon Super OM30 mm element, B&W XT4 Luidsprekers, Beyerdynamic DT 880/2005, Apple iTV muziek backup systeem.

2006: Carat set in huis gehad voor 3 maanden, nog nooit zon slecht systeem gehoord als het om stereo geluid gaat.

2006: terug naar echt geluid, dus weer stereo, Musical Fidelity X serie en B&W XT4 luidsprekers, met Siltech en Kimber Kabels aangesloten op een PureAV Power Console PF40.1980: begonnen met een Marantz set bestaand uit een 104 tuner, 1040 versterker, 170 DC eindversterker, Bose 301 luidsprekers.

2000: overstap naar een Home theater set van Sony een Sony STR-DB 940 QS receiver, Sony MDS-JB930 QS Minidisc Speler, Sony DVP-S735D QS DVD Speler, Sony SCD-1 met Elac voor luidsprekers en Bose achter luidsprekers en center.

1988: overgestapt naar een PMA 860 versterker, DCD 660 CD speler, TU 260 tuner, DRM 400 cassette desk, Thorens TD 166 , Jamo FineArt luidsprekers.

1998: overgestapt op een buizen set een Ayon Spheris in combinatie met een Krell KPS 20i CD speler en Thorens TD 166.

1994: mijn eerste High End audio set aangeschaft van Musical Fidelity de gehele A1 combinatie met Bowers & Wilkins DM6 monitor luidsprekers en natuurlijk mijn Thorens TD 166.

Algemene vragen
Omschrijf het geluid van uw systeem.
Hij speelt heerlijk op jazz en klassiek open en dynamisch goede bas controle en perfect in hoog.

Waar liggen bij u de verbeterpunten?
Op dit moment ben ik zeer tevreden met deze set.

Wat zijn uw toekomstige plannen met betrekking tot uw set?
Een AVID Acutus Reference met een SME IV Armboard een Van den Hul the GRASSHOPPER IV GLA Element en een Siltech PH-8 Classic Mk 2.

Omschrijf uw luisterruimte (aankleding, inhoud, meubilair, akoestiek etc.)
Redelijk open ruimte zonder obstakels in het midden van de kamer, dit om het geluid optimaal te benutten.

Kunt u aangeven hoeveel beeld- en geluidsdragers u heeft en in welke genres dit verdeeld is?
Ongeveer 1650 cd`s, 950 LP`s en 144000 FLAC bestanden, Jazz, Pop, Rock, R&B en vooral Prince.

Hoe vaak luistert u naar muziek?
Van maandag t/m vrijdag rond de 4 uur per avond. zaterdag en zondags rond de 8 uur per dag.

Hoe vaak kijkt u film?
Bijna niet.


Hobbies
Muziek beluisteren, schrijven, lezen en LP verzamelen.
Speel graag saxefoon en bas gitaar.

Overige
December 2012: Lenovo A720 Ideacentre (eindelijk een goede aanraak-pc?)
Gepubliceerd op 13 september 2012
Auteur: Frank Everaardt
Soms, soms moet je heel even wachten totdat iets echt nuttig wordt. Jaren geleden al, in de tijd van Windows Vista kwamen de eerste all-in-one computers met aanraakscherm op de markt. HP met haar TouchSmart-serie was toen baanbrekend: een computer met een giga-scherm dat te bedienen was als dat van een smartphone. Eigenlijk was die computer zijn tijd ver vooruit. Dat geldt eigenlijk ook voor de Lenovo IdeaCentre A720, een all-in-one die weliswaar nu nog met Windows 7 wordt geleverd, maar overduidelijk voor Windows 8 is gemaakt. Met Windows 7 maakte Microsoft de techniek makkelijker voor aanraakschermen, maar helaas ontbrak het bij dat besturingssysteem aan een goede, vingergeschikte interface. De komst van Windows 8 brengt daar verandering in. De nieuwe, voorheen ‘Metro’ genoemde omgeving is ontworpen voor een tablet, maar natuurlijk ook prima geschikt op een computer met een wat ruimer formaat. De IdeaCentre A720 wordt op dit moment nog gewoon geleverd met Windows 7 en dat is dan ook waarmee we het apparaat getest hebben. We hebben uiteraard ook even gespeeld met een vers geïnstalleerde Windows 8. Je profiteert dan meteen van een van de voordelen van dit systeem ten opzichte van de onlangs geteste MSI (review) en ASUS (review): het scherm is rand loos waardoor de charms – de schermelementen van Windows 8 die je met een veegbeweging langs de randen kunt oproepen – goed werken.
De vormgeving van het systeem is bijzonder stijlvol. Het 27 inch scherm staat op een slanke arm en de voet bevat de techniek van het systeem. Daarmee wijkt de IdeaCentre dus af van de meeste andere all-in-ones waarbij de techniek achter het scherm is geplaatst. De afwerking is mooi, maar het is wel jammer dat in het scharnier de bandkabel van het scherm naar het systeem zichtbaar is. Het is een detail, maar wat ons betreft had dat net iets mooier weggewerkt mogen zijn.
Zelf heb ik Windows 8 er op gezet, werkt als een trein. De IdeaCentre reageert erg snel op elke vinger beweging, zelf als je tien vingers tegelijk gebruikt. Eindelijk is de film Minority Report werkelijkheid geworden, was het wachten meer dan waard.

September 2011: Panasonic TX-P42VT30 neo-Plasma.
Gepubliceerd op 5 september 2011
Auteur: 3dtvmagazine
Panasonic wordt door de meeste mensen gezien als de koning van de plasma TV markt en met de nieuwste lijn NeoPlasma TV’s ziet er ernaar uit dat dit niet snel zal veranderen. De nieuwe VT30 serie werd vorige maand tijdens de CES 2011 aangekondigd, maar deze week werden de modellen pas in Europa getoond. Tijdens het lanceringsevenement hebben onze collega’s van Techradar een eerste indruk kunnen krijgen van het nieuwe topmodel 3D TV van Panasonic. Het eerste wat je zal opvallen aan deze TV’s is dat ze er erg goed uitzien, wat we niet van Panasonic gewend zijn. Hoewel de fabrikant geroemd wordt voor de beeldkwaliteit wordt ze verafschuwd door het uiterlijk van de TV’s. Samsung en Philips’ TV’s hebben er over de jaren een stuk beter uitgezien. Hoewel de VT30 TV’s niet radicaal veranderd zijn – het grote frame is er nog, en het is nog steeds zwart – zien ze er zeker een stuk geraffineerder uit. Ze zijn uitgerust met het one-sheet-of-glass design; één stuk glas verspreid over het gehele scherm, inclusief frame. Ook zijn ze een stuk dunner dan de modellen van vorig jaar en hetzelfde geldt voor het frame rondom het display. De VT30 komt met de nieuwe Viera Connect Internet TV portal die de oude en simpele Viera Cast dienst moet vervangen. Viera Cast stelde weinig voor, wat vooral het gevolg was van een zeer groot gebrek aan content, en was eerlijk gezegd de slechte internet portal van alle grote spelers. De nieuwe Viera Connect dienst biedt een variëteit aan nieuwe content opties zoals Skype videobellen. We hebben al wat kleine voorproefjes van deze Viera Cast gezien en het is in ieder geval een stuk verder ontwikkeld dan Viera Cast. Features Panasonic VT30 3D TV. De VT30 TV’s zijn ook compleet Wifi ready en je krijgt een draadloze USB Wifi adapter meegeleverd om gelijk via het internet en je thuisnetwerk aan de slag te gaan. Andere features zijn het bekijken van 2D en 3D afbeeldingen en 2D en 3D HD video materiaal opgenomen op een SD memory card. Ook kun je TV programma’s opnemen op een aangesloten USB HDD of de SD card. Je krijgt twee paar active shutter brillen van Panasonic meegeleverd.

Augustus 2011: Sony MDR-DS6500 (Draadloze 7.1 Surround Hoofdtelefoon)
Gepubliceerd op 8 augustus 2011
Auteur: Marcus J. Verhey
Ik heb hem in huis en uitgebreid aan een test onderworpen. Vanuit de verpakking kun je hem meteen gebruiken, kabel zitten erbij. Eerste test is via de optische uitgang op de TV en UPC decoder. Meteen naar film action HD, processor geeft meteen het Dolby Pro Logic IIz lampje, qua klank klopt het beeld verbazend goed, gelukkig ook nog een okay actie film Exit Wounds uit 2001. Nu gaan we de PS3 en Killzone 3 eens uitproberen, geluid op Dolby TrueHD ook nu gaat het lampje branden op de processor, helemaal top. Het is moeilijk te beschrijven maar probeer het toch, wou wat een geluid uit een hooftelefoon. Ik geloof het bijna zelf niet, echte game actie alsof je in een bioscoop bezig bent. Gewoon geweldig, dat zonder alle kabels en 8 luidsprekers in je huiskamer. Nu wordt het tijd voor het echte werk, de Blue-Ray speler gaat aan. De eesrte disk is een live concert van Diana Krall (live in Rio) qua beeld niet de beste Blue-Ray maar wat het geluid betreft, prima. De processor schakelt over naar DTS HD, nu heb ik het gevoel dat ik in North Sea Jazz 2009 ben beland. Het geluid komt goed over, kan haar haast aanraken als ik mijn ogen dicht doe. Volgende Blue-Ray is John Mayer (where the light is) hierbij is het beeld even geweldig als de muziek zelf. Ook nu ziet de processor meteen de schakeling naar Dolby TrueHD. Ik selecteer meteen mijn favoriete nummer daughters, wouw wat gaaf, ben er stil van. Laatste Blue-Ray test wordt de film Kill Bill van Quentin Tarantino, processor gaat in eerste instantie naar Dolby Pro Logic IIz, maar kan ook schakelen naar Dolby DTS, slim ding. Ik kan wel verder gaan met woorden zoals: geweldig, top, wouw enz, maar dat heeft geen zin. Conclusie: het werkt en alle Dolby formaten worden ondersteund door de processor.

Mei 2010: CD reviews
Gepubliceerd op 11 mei 2010
Cristina Branco album Kronos,
Het is weer een juweeltje net als alle andere cd`s van Cristina. Weer terug naar de Fado maar wel luchtiger en melodischer vind ik. Erg prachtig en toegankelijk,een aanrader voor wie zich graag laat raken door muziek en de mooiste stem van de wereld!
Supertramp album Paris (speciale uitgave),
Dit prachtig album is wat mij betreft het beste album dat suppertramp ooit uit gekomen is, deze versie overtreft zelf mij LP versie.
Ryan Shaw It Gets Better,
Deze Ryan Shaw heeft het vermogen om de oude soul van de jaren zeventig vandaag de dag op te nemen.
Soms is het net of Jackie Wilson weer even in de huiskamer aanwezig is met zijn muziek.
Lekker opzwepend, maar ook goede ballads, en eigentijdse dingetjes.
Als liefhebber van soul, een aanrader, evenals het vorige album.
Deze mensen houden de soul overeind/of geven het weer de ruimte die het zo verdiend.

Juli 2009: North Sea Jazz Festival.
Gepubliceerd op 18 juni 2009
Auteur: Marcus & Marieke
O’ wat was het weer genieten in Rotterdam, had dit keer VIP kaarten geregeld.
Kan je wel vertellen dat het een groot verschil maakt, je kunt overal komen zonder problemen.
Je krijgt ook nog eens eten en drinken voor niets, kan eigenlijk niet beter. Maar goed de muziek, want daar gaat het om. John Taylor Trio, gewoonweg geniaal. Melody Gardot, heerlijk mens, gewoon zichzelf en nog grappig ook. Een leuk voorbeeld van haar optreden: Melody wil aan een nieuw nummer beginnen, in de zaal gaat een mobiel af, Melody kijk op de zaal in, de spots gaan aan als een soort spoorzoeker, vrij vooraan zit een vrouw ondergedoken met haar mobiel aan het oor. Melody maakt grap naar grap, over hoe onbeschoft het eigenlijk wel niet is om je mobiel op te nemen tijdens een intiem muziek stuk. Deze vrouw kon niet meer gewoon door de zaal gaan. Waarbij ik Melody gelijk moet geven, er is niet zo vervelend als mobiels die afgaan tijdens een intiem moment.
Adelle, heerlijk uitgesproken geluid, zonder onzin. Uiteraard nog veel meer geluisterd maar dit waren voor mij de hoogte punten. Op naar volgend jaar.

Juni 2009: Harmonix upgrade voor mijn luidsprekers en CD-77.1 puck.
Gepubliceerd op 25 juni 2009
Auteur: King Audio
Harmonix RF-57, tuning devices uitgeprobeerd op de CD-77.1 puck.
Het klinkt misschien raar, maar het geluid wordt door deze tuning naar achter gedrukt.
Waardoor je het gevoel hebt dat de muziek niet meer leeft, rare ervaring.
Nu zat ik met Arthur te praten over mijn platenspeler, waarbij hij zij, zet de tuning eens op je headshell. Echt verdaast wat er toen gebeurde, wat bij de cd puck naar achter ging qua geluid, kwam bij de plaatsing op de headshell juist naar voren. Moet wel eerlijk toegeven dat ik de tuning devices, erg veel geld vindt, setje van 8 stuks kost 800,- euro, niet echt goedkoop maar zeker de moeite waard. We hebben ook de Harmonix RF-909X spike base-x geplaatst onder de spikes van de luidsprekers, hierbij wist ik niet wat me overkwam, de rust waarmee het geluid door de luidsprekers komt, heerlijk. Ga van het weekend uitgebreid luisteren naar verschillende muziek stijlen, als dit met de zelfde rust gaat waarbij de test was, wil ik de Harmonix niet meer kwijt.
Voor die gene die nadenken om Harmonix uit te proberen, bel eens met Arthur van King Audio, je weet niet wat je mee maakt.

Juni 2009: Harmonix upgrade voor mijn luidsprekers en CD-77.1 puck.
Gepubliceerd op 18 juni 2009
Auteur: Marcus J. Verhey
Arthur van King Audio komt langs om deze upgrade te verzorgen, ben erg benieuwd naar het resultaat. Natuurlijk schrijf ik weer een stukje over het resultaat en mijn persoonlijke bevindingen.

Mei 2009: AMR CD-77 en AMR AM-77 upgrade
Gepubliceerd op 8 mei 2009
Auteur: Marcus J. Verhey
Op 26 april heb ik beide AMR’s laten upgraden door de importeur van AMR Benelux.
Het warmdraaien van beide machines loop nu 300 uur. In vergelijking tot de 77 versie is de 77.1 upgrade zeker de moeite waard. Qua vergelijk met andere merken zoals Mark levinson, Accuphase, McIntosh, DCS, Wadia doet de AMR zowel de AM-77.1 als de CD-77.1 niet onder in het geluidsbeeld.
Het enige wat ik duidelijk kan stellen qua geluidsbeeld is toch wel het mooie buizen geluid. Heerlijk warm en direct, het gevoel dat je er met elke opname bij bent.
Helemaal te gek, beleef het zelf of kom eens luisteren.

April 2009: AMR CD-77 Reference CD-speler (deel 4)
Gepubliceerd op 26 april 2009
Auteur: Marcus J. Verhey
De upgrade van de CD-77 naar CD-77.1 is geslaagd, vooral de verbeterde laserunit is een grote vooruitgang. Had eigenlijk niet gedacht dat het nog zoveel beter geluid kon krijgen, maar goed, dat blijkt dus maar. Zoals de vorige keer, laat ik hem eerst een 200 uur warmdraaien. Wordt vervolgd.

April 2009: AMR CD-77 Reference CD-speler (deel 3)
Gepubliceerd op 26 april 2009
Auteur: Marcus J. Verhey
De upgrade naar CD-77.1 versie, bestaande uit een nieuw loopwerk, verbeterde laserunit, Dac board, OptiMains en een OptiTrans. Bij deze upgrade komt overeen vanuit de vernieuwde versie van de CD77.1 versie. Ben erg benieuwd naar het resultaat, word vervolgd.

Maart 2009: AMR AM-77 single ended dual-mono amplifier
Gepubliceerd op 18 maart 2009
Auteur: Marcus J. Verhey
Geweldige versterker, laat niet aan de verbeelding over, extra upgrade met een HiFi-Tuning Ultimate Silver-Ceramic Fuse, net even iets beter dan de standaard versie.
Ga deze ook in de CD-77 plaatsen, zeker de moeite waard.
Voor de rest kan ik er alleen aan toevoegen, je zou de AMR AM-77 en CD-77 eens moeten horen spelen, dan ben je zeker verkocht.

Januari 2009: AMR CD-77 Reference CD-speler (deel 2)
Gepubliceerd op 5 januari 2009
Auteur: Marcus J. Verhey
De speler draait nu 500 uur, voor wat kan toevoegen.
De meest analoge cd speler die ik ooit gehoord heb, zelfs een Krell, Classé, Nagra en Mark Levinson geven me dit gevoel niet.
AMR heeft echt een speler gebouwd die op alle vlakken presteert, of je nu van Rock, Jazz, Soul of Klassiek houd, het maakt eigenlijk niet uit.
Het klinkt zoals muziek bedoeld is, gewoon, puur, helder, zonder storende elementen vanuit de speler zelf.

December 2008: AMR CD-77 Reference CD-speler (deel 1)
Gepubliceerd op 14 december 2008
Auteur: Marcus J. Verhey
Ik heb de speler nu 192 uur non-stop draaien, hij begint nu echt op gang te komen. Als ik een cd opzet die ik goed ken, hoor ik geluiden uit de speakers komen die ik nog niet eerder op de cd hoorde.
Die speler is tot nu toe erg stabiel en heerlijk direct in het geluidsbeeld.
Mijn grootste verbazing tot nu toe, het analoge gevoel wat deze speler mij geeft.
Ik heb voor mezelf een voorbeeld genomen aan de cd en vinyl die ik erg waardeer, namelijk de cd en vinyl van Diana Krall het album (from this moment on) of ik nu na de cd luister of de vinyl versie.
De klank is vrijwel identiek. Ik kan u vertellen lezen van de specs is één ding, het beluisteren een tweede, maar het ervaren van nieuwe gevoelens bij elke cd die je opzet is echt geweldig.
Als de speler op 500 uur draaien zit zal ik nog eens een stuk schrijven, weet allen niet of het nog beter kan, maar je weet maar nooit.

Gepubliceerd op 12 november 2007
Auteur: Srajan Ebaen
http://www.6moons.com/audioreviews/abbingdon/abbingdon.html

December 2008: AMR CD-77 Reference CD-speler
Gepubliceerd op 2 maart 2007
Auteur: Redactie HiFi.nl
De 39kg wegende dubbelwandige CD-speler heeft een zeer lichtverend opgehangen loopwerk. De D/A-conversie gebeurt via de legendarische Philips TDA1541A chipset. De speciaal ontworpen CPLD-rekenmodule zorgt voor een extreem lineaire werking van de TDA1541A. De versterking werkt puur klasse A met NOS-buizenversterking. 6 Buizen om precies te zijn.
De CD-77 herbergt een reeks innovatieve features zoals: OptiSignal®, OptiSample®, OptiClock-lock®, OptiReg®, OptiDrive®, OptiBus® en OptiValve® voor een optimale en constante werking. Een speciale USB-ingang maakt het mogelijk om digitale signalen van andere externe muziekbronnen via de CD-77 te converteren en versterken. Alles eenvoudig regelbaar via de RC-77 afstandsbediening. Via deze RC-77 kunnen zelfs diverse sampling modes worden gekozen.

September 2008: Audio Nova Quasarus Active LS MKII
Gepubliceerd op 14 september 2008
Auteur: Redactie HiFi.nl
Audio Nova Quasarus Active LS MKII actieve luidsprekerkabels. De kabels zijn netjes verpakt in houten kisten, dit om beschadiging aan de kabel te voorkomen. Erg belangrijk als je naar de tegenwoordige transport problemen kijkt. Het eerst wat ik altijd doe is de kabels helemaal uitrollen en 24 uur laten liggen, zodat de kabel aan de kamer temperatuur kan wennen. Vervolgens de kabels aansluiten en de stroom op de kabel zetten, let wel op een goede aansluiting van de adapter (bepaal eerst de fase van het stroom, dit kan van grote invloed zijn op het eind resultaat).Rond de 200 á 300 uur hoor je de kabels los komen, in mijn geval kwam de linker eerder los dan de rechter, heeft uiteindelijk geen invloed op het totaal geluid als de kabels eenmaal goed los gespeeld zijn .Het geluid van de Audio Nova kabels is zeer open en verfijnd opgezet, moet toegeven dat qua prijs het me enig sinds verbaasde. De lage tonen staan als een huis, geeft geen stompgevoel of andere irritaties die een laag gebied kunnen geven. De midden tonen zijn precies en duidelijk, alleen bij klassieke muziek kan de kabel soms het gevoel geven dat het niet helemaal overkomt. Terwijl er bij Jazz muziek niets meer te wensen is. De hoge tonen zijn lekker helder en rustig, niet schreeuwerig of onrustig. Algemene beoordeling: AudioNova Quasarus Active LS MKII Luidsprekerkabels: Audio Nova heeft een mooie kabel gemaakt met veel rust in het geluidsbeeld, deze kabel kan ik zeker aanbevelen als men van Jazz, Rock en Funk muziek houdt.

Closest to vinyl, ever


Hallo...

Leeftijd 49 jaar
Beroep Uitgever
Set Stereo

Deze set is online gezet op
16-oktober-2009 . Ondertussen is deze pagina 220082 maal bekeken. Vandaag is de pagina 3 keer bezocht. Deze set is voor het laatst bijgewerkt op: 21-maart-2016


De set van deze gebruiker kan niet meer worden gevonden.Set

Mail
Luistersituatie
 • Oppervlakte 60 m2
 • Afmeting 12 bij 5 meter
 • Hoogte 280 meter
 • Inhoud 16800 m3

Muziekvoorkeur
 • nog 
 • niet 
 • ingevuld

Filmvoorkeur
 • nog 
 • niet 
 • ingevuld

Links vrienden
 • Vrienden naar wie ik link:
 • Marc

Bladeren tussen sets